Home Știri Porsche 911 GTS, o nouă versiune cu motor aspirat

Porsche 911 GTS, o nouă versiune cu motor aspirat

de

Pe lângă radicalul GT3, gama Porsche 911 va primi o nouă versiune sportivă cu motor aspirat.

Spy-Shots of Cars

Mai multe modele Porsche 911 au fost surprinse în timpul unor teste desfăsurate în partea de nord a Europei. Printre acestea se număra și un cabrio ceva mai special, cu evacuare dublă centrală integrată în spoilerul spate. Momentan, singurul model al gamei cu evacuare dublă este GT3, dar acesta are cele două țevi aproape lipite, nu distanțate.

Porsche Macan, informații oficiale

Conform informațiilor preliminare, se pare că este vorba despre un nou model aspirat cu performanțe dinamice superioare, dar mai puțin extrem decât GT3. Acesta va folosi binecunoscutul motor boxer cu cilindreea de 3,8 litri, dar puterea va fi inferioară celor 475 CP pe care îi dezvoltă GT3. În schimb, ne așteptăm ca oferta să nu omită diferențialul spate activ și sistemul de direcție integral, ce rotește ușor roțile spate pentru un plus de agilitate. Accelerația până la 100 km/h este posibil să se realizeze în aproximativ 4 secunde.

Video: Porsche 918 Spyder, radiografia sistemului de propulsie hibrid

Ca aspect, probabil că GTS nu va ieși în mod special în evidență, cu excepția unor spoilere ceva mai agresive decât la 911 Carrera. De asemenea, pe lângă versiunea cabrio surprinsă în aceste imagini, este de așteptat ca GTS să fie disponibil și ca model coupe.

Articole similare

Comentarii închise.