Home Auto util Premio își inaugurează sezonul

Premio își inaugurează sezonul

de

Rețeaua de ateliere Premio este gata să înceapă sezonul de vară pentru anvelope. Printre altele, a pregătit o campanie promoțională specială la cumpărarea unui set de anvelope Goodyear și Dunlop, pentru care se poate câștiga un cadou atractiv.

Premio dispune în prezent de aproape 50 de puncte de service de tipul fast-fit în toată România, la care vă puteți repara anvelopele, dar și instalația de aer condiționat, sistemul de evacuare și de frână sau puteți să schimbați uleiul. Angajaţii Premio cu experienţă, vă vor ajuta să verificaţi și să corectaţi geometria, dar și să efectuaţi inspecţiile periodice ale autoturismelor.

Pe lângă serviciile profesionale oferite de atelierele Premio, clienții pot conta, de asemenea, și pe alte beneficii. Pe data de 15 martie 2017 începe campania promoțională care oferă clienţilor care vor cumpăra un set de anvelope marca Goodyear și Dunlop, de dimensiunea 17’ sau mai mare, un organizator auto special. Acest gadget comod vă va ajuta să mențineți ordinea în mașină și să colectați toate lucrurile mici într-un singur loc.

Reţeaua Premio de la înfiinţarea sa a fost asociată cu compania Goodyear. De aceea, în atelierele sale de service sunt oferite în primul rând mărcile de anvelope care aparțin concernului american și cuprind toate segmentele de preț: Goodyear, Dunlop, Fulda, Sava și Dębica. Motto-ul Premio este calitate înaltă a serviciilor și timp scurt de aşteptare.

Articole similare

1 comentariu

mihai March 21, 2017 - 13:17

Daca ar face ei si serviciul de “tires hotel”, ma refer la Ploiesti in cazul meu, ar insemna intradevar o schimbare in bine…suferim foarte multi din cauza ca nu avem unde lasa cauciucurile/rotile peste sezon 🙁

Reply

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.