Home Știri Prima imagine oficială a lui Jaguar F-Type Coupé

Prima imagine oficială a lui Jaguar F-Type Coupé

de

Pe 19 noiembrie, la Los Angeles, va fi lansat noul Jaguar F-Type Coupé. Britanicii au dat deja publicității prima imagine oficială a modelului.

Jaguar F-Type

Jaguar F-Type roadster va avea cât de curând un frate coupé. Și când spunem curând, ne referim la data lansării noului model, care este programată pe 19 noiembrie. Prezentarea oficială va avea loc la Los Angeles, în cadrul Salonului auto.

Test: Jaguar F-Type

Inițial, sursele noastre spuneau că mașina va fi lansată la Frankfurt, în septembrie, însă cei de la Jaguar au ales în final un salon din SUA, piață din ce în ce mai importantă pentru această marcă. F-Type coupé se va lupta  cu Porsche Cayman, așa cum F-Type roadster se luptă cu Porsche Boxster. Va avea, față de versiunea cu acoperiș textil, avantajul unei mai bune rigidități a caroseriei.

Jaguar își extinde gama cu un SUV

F-Type Coupé va primi aceleaşi motorizări pe care le are şi versiunea roadster, cu arhitecturi V6 și V8. Există și posibilitatea ca Jaguar să dezvolte o versiune extrem de puternică, denumită F-Type R-S GT, model propulsat de un V8 supraalimentat ce va dezvolta 550 CP.

Articole similare