Home Știri Caterham și-a lansat o divizie de motociclete

Caterham și-a lansat o divizie de motociclete

de

Caterham Bikes, prima divizie de motociclete a grupului britanic, a fost lansată în cadrul International Motorcycle Exhibition, desfășurată la Milano, Italia.

Caterham Classic e-bike 02

Brutus 750, Classic E-Bike și Carbon E-Bike sunt cele trei prototipuri care compun la ora actuală portofoliul Caterham Bikes. Producția celor trei modele, dintre care două sunt biciclete electrice, va debuta în primăvara anului viitor. Întreaga gamă de produse va avea prețuri atractive și va fi vândută în Europa și Asia.

Caterham EcoBoost – test cu un model unicat

Brutus 750 se vrea un omolog al SUV-urilor din lumea auto, dar promite și o manevrabilite mulțumitoare. În plus, acesta va putea fi transformat chiar într-un snowmobil, procesul de conversie durând mai puțin de patru ore.

Clasic E-Bike este caracterizat de un design retro, poate oferi de o autonomie exclusiv electrică de 40-80 km și nu va necesita permis de conducere în Europa.

Carbon E-Bike se prezintă ca o bicicletă premium, cu tehnologie inspirată din Formula 1. Va exista și o ediție limitată care va beneficia de materiale ușoare ultramoderne.

Cel mai important om din cadrul grupului Caterham este Tony Fernandes, un antrepenor malaezian care a reușit să transforme AirAsia, o companie de stat falimentară, într-un operator aerian low cost de succes. Grupul Caterham mai include diviziile Caterham F1 Team, Caterham Racing (GP2), Caterham Technology & Innovation, Caterham Composites și Caterham Moto Racing Team.

Articole similare

Comentarii închise.