Știri

PRIMELE IMAGINI: Noul Nissan JUKE, pregătit de acţiune

PRIMELE IMAGINI: Noul Nissan JUKE, pregătit de acţiune

Cu peste un million de unităţi vândute de la lansare (2010) până în prezent şi emblematic pentru segmentul BCrossover din care face parte, Nissan JUKE trece la nivelul următor cu o nouă generaţie.

Noul JUKE este surprins la finalul testelor dinamice, pe traseul de testare Millbrook din Marea Britanie, cu o lună înainte de lansarea oficială.

Sub camuflajul exterior, se pot remarca elemente ale noului design, complet redesenat, iar ţinuta de drum agilă lasă să se întrevadă performanţele de condus superioare.

Proiectat în Europa, noul JUKE reprezintă colaborarea de succes a unei echipe de designeri talentanţi ai mărcii, din toată regiunea.

PRIMELE IMAGINI: Noul Nissan JUKE, pregătit de acţiune

Câteva elemente de noutate ale noului Juke sunt dezvăluite înainte de lansarea oficială, care va avea loc la începutul lunii Septembrie:

  • Silueta elegantă specifică modelelor coupe, jante din aliaj de 19 ” și tinuta sportivă, care impun un nou standard în designul crossoverelor compacte.
  • Inspiraţia pentru noul design sunt chiar clienţii de modele BCross. Cerinţele acestora au stat la baza proiectării noului Juke, functionalitaţii și performanței dinamice.
  • Echipat cu tehnologii de ultima generaţie, JUKE devine cel deal treilea model Nissan care propune sistemul ProPILOT, parte a filosofiei Nissan Intelligent Mobility.
  • Ampatamentul noului JUKE a fost mărit pentru a oferi un spaţiu interior mai generos pentru sofer şi pasageri, fără a penaliza ţinuta sportivă a modelului.

Pionier şi lider al segmentului BCross, odată cu l ansarea primului crossover din categorie, Nissan JUKE va reveni în scurt timp cu o identitate unică, cu un plus de personalitate, performanțe superioare și un nivel de conectivitate care răspunde nevoilor în evoluție ale șoferilor.

Noul JUKE a crescut în multe privințe, dar îşi păstrează spiritul ludic şi agilitatea pe şosea!

Alina Neamtu

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

ABONAMENTE

PUBLICITATE

NEWSLETTERAUTODNA

PUBLICITATE