Home Știri Primele poze cu interiorul noului Mercedes EQE SUV

Primele poze cu interiorul noului Mercedes EQE SUV

de Dan Damian
Mercedes EQE SUV interior

Mercedes a arătat primele poze cu interiorului noului Mercedes EQE SUV, model care va fi prezentat în toamna acestui an. Aceasta este versiunea SUV a modelului EQE.

Constructorul german a arătat deja că tiparul berlinelor electrice din clasele superioare cu versiuni SUV corespondente este unul general. După modelul din clasa de lux, EQS, urmat de versiunea EQS SUV, Mercedes pregătește noul EQE SUV, după ce a lansat berlina EQE. Acum, Mercedes a prezentat planșa de bord a noului EQE SUV și, nici o surpriză aici, aceasta este identică cu a berlinei EQE, ba chiar și cu a modelului EQS, atunci când vine vorba de (deja) celebrul Hyperscreen.

Mercedes EQE SUV interior

Totuși, ca și la EQE, display-ul Hyperscreen (de fapt, mai multe display-uri sub aceeași suprafață din sticlă), care acoperă aproape integral planșa de bord este disponibil opțional, indiferent de versiunea de echipare. La bază, EQE SUV va avea display-ul central de 12,8 inchi, plasat vertical, pe care îl știm de la EQE. În rest, observăm aeratoarele laterale sub forma unor turbine, în timp ce aerotoarele centrale sunt disimulate în planșa de bord, deasupra display-ului, plus luminile ambientale. Consola centrală este în stil floating, pentru că sub ea există un mare spațiu de depozitate, deschis. Mercedes anunță și cinci combinații de culori pentru tapițerie.

Deocamdată nu se spune nimic despre motorizări și baterie, dar acestea vor fi probabil cele de pe berlina EQE:  un singur motor pentru versiunea de bază (292 CP) sau câte două motoare pentru versiunile AMG EQE 43 4Matic (476 CP) și AMG EQE 53 4Matic+ (625 CP). Să nu uităm faptul că modelul EQE este disponibil cu o singură baterie, de 90,6 kWh (net), indiferent de motorizare și probabil aceasta va fi rețeta și pentru EQE SUV.

Mercedes anunță premiera modelului EQE SUV pe 16 octombrie, urmând ca vânzările să debuteze anul viitor.

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.

Acest site utilizeaza "cookies". Accept Ce înseamnă "Cookie"?