Home Motorsport Provocare dublă pentru Napoca în Raliul Sibiului

Provocare dublă pentru Napoca în Raliul Sibiului

de

Napoca Rally Academy este singura echipă din România care luptă pe două fronturi la Raliul Sibiului. Pentru echipa clujeană, punctele de la Sibiu sunt importante atât în Campionatul Național de Raliuri Dunlop, cât și în Campionatul European de Raliuri FIA.

marco tempestini - lucio baggio

Lideră în ERC Production Cup, echipa clujeană vrea să-și extindă avantajul în fața celor de la Renault Sport, iar în competiția internă, Napoca Rally Academy vrea să recupereze cât mai mult posibil din cele 10,6 puncte care o despart de echipa ESD aflată pe prima poziție.

Hyundai întărește echipa de teste pentru WRC

„Va fi un raliu interesant din toate punctele de vedere și sunt sigur că va fi o luptă intensă pentru fiecare punct. Raliul Sibiului este extrem de important pentru noi și pentru echipă și vom face tot posibilul să strângem cât mai multe puncte. Sper să avem o evoluție precum cea de la Tulcea, până în momentul abandonului, și precum cea din ultimele etape de macadam, când am fost foarte rapizi cu Škoda“, a declarat Marco Tempestini care, împreună cu Lucio Baggio, va lua startul cu modelul Škoda Fabia 2000.

Raliul Sibiului, etapa a șaptea din Campionatul European de Raliuri și etapa a cincea din Campionatul Național de Raliuri Dunlop se desfășoară în perioada 25–27 iulie, pe probele speciale din jurul orașului Sibiu.

Articole similare

Comentarii închise.