Home Motorsport Raliul Moldovei se anunță spectaculos

Raliul Moldovei se anunță spectaculos

de

Între 12 și 14 septembrie, în zona Bacăului, se va desfășura ediția 2013 a Ralului Moldovei Cotnari. Probele speciale vor fi amplasate în apropierea orașelor Bacău, Moinești și Buhuși.

Porcisteanu-new-livery

Startul în Raliul Moldovei Cotnari Bacău se va da joi, 12 septembrie, începând cu ora 20.30, atunci când toate echipajele participante la ediția din acest an se vor încolona la Arena Mall și vor defila prin oraș până în zona scenei amenajate în fața Prefecturii Bacău, unde va avea loc prezentarea oficială a acestora.

Accident spectaculos al lui Robert Kubica în Finlanda

Prima zi a întrecerii, cea de vineri, va fi concentrată în zona orașului Moinești, concurenții urmând să parcurgă de două ori proba-regină a raliului, Pambac, în lungime de 26,22 km. Echipajele se vor deplasa apoi în Bacău, pe circuitul de karting Speed Park, unde îi vor încânta pe spectatorii prezenți, parcurgând superspeciala de asfalt cu pneuri de macadam.

După trei probe care însumează 54,94 km, ziua de vineri se va încheia cu concertul formației Compact pe scena din fața Prefecturii Bacău, de la ora 20.00.

Un polonez câștigă Raliul Sibiului

Ultima zi a raliului debutează la ora 9.45, are parcul de service amplasat în parcarea Arena Mall din Bacău și programează nu mai puțin de opt probe împărțite în trei bucle, din care primele două identice, în care echipajele vor parcurge specialele Popasul Trebeș (12,16 km), Comfert (8,04 km) și Simba (5,97 km).

afis Raliul Moldovei Cotnari Bacau 2013

Echipajele care vor lua startul în Raliul Moldovei vor avea de parcurs în total 388,68 km, din care 127,48 km sunt împărțiți în 11 probe speciale. Etapa se va încheia odată cu festivitatea de premiere programată sâmbătă, 14 septembrie, de la ora 20.00, pe scena din fața Prefecturii Bacău, atunci când vor concerta formația Crush și Alexandra Ungureanu.

Articole similare

Comentarii închise.