Home Știri Range Rover Sport, lansat în România

Range Rover Sport, lansat în România

de

La puțin timp după lansarea internațională de presă, Range Rover Sport a debutat pe piața autohtonă. Prețurile pornesc de la 63.116 euro.

Chile_V8Supercharged_002

Range Rover Sport, cel mai dinamic model din portofoliul Land Rover, este disponibil cu patru motorizări și tot atâtea niveluri de echipare. La baza gamei se află dieselul TDV6 de 3,0 litri, ce dezvoltă 258 CP, dar acestă versiune de motorizare va fi disponibilă abia la începutul anului viitor. Același motor dezvoltă 292 CP în cazul versiunii SDV6 și costă 74.400 de euro. Cel mai ieftin motor pe benzină este V6-le de 3,0 litri (340 CP), care are un preț de pornire de 63.860 de euro. Vârful de gamă, echipat cu un V8 supraalimentat, de 5,0 litri, costă în versiunea de echipare HSE Dynamic 94.240 de euro.

Sunt disponibile patru niveluri de echipare: S, SE, HSE și A/B (Autobiography), în cazul ultimelor două existând posibilitatea optării pentru pachetul  Dynamic Response, care aduce un plus de sportivitate. Chiar dacă toate versiunile de echipare sunt bine dotate, există o listă de opționale foarte lungă. De aici se mai pot alege: faruri cu xenon, pachet off-road, tablou de bord complet digital sau două locuri suplimentare montate în portbagaj.

RRS

Articole similare

Comentarii închise.