Home Motorsport Red Bull X-Fighters, calendarul pentru 2015

Red Bull X-Fighters, calendarul pentru 2015

de

Două locații noi spectaculoase, patru foști campioni și noi provocări, acestea sunt ingredientele care vor face campionatul Red Bull X-Fighters să fie cel mai intens în 2015, după un total de 50 de evenimente desfășurate în 14 sezoane până acum.

Calendar Red Bull X-Fighters

Calendar Red Bull X-Fighters

Turneul Mondial Red Bull X-Fghters 2015 va conține două locații noi, în Grecia și în Emiratele Arabe Unite, și se conturează drept cea mai incitantă luptă pentru campionat în al 15-lea său sezon. Campionul în exercițiu Josh Sheehan îi va confruntă pe trei dintre foștii campioni mondiali, aceștia fiind hotărâți să pună capăt supremației australianului în cel mai prestigios eveniment de freestyle motocross din lume. În 2015, turneul mondial va reveni în locațiile devenite deja tradiționale: Mexico City, Madrid și Pretoria.

Cei mai buni rideri FMX din lume, fiecare concurând în fața a peste 100.000 de spectatori din locații sold-out, precum și în față a milioane de fani care urmăresc acțiunea de pe tot globul, așteaptă cu nerăbdare premiera evenimentului în Grecia. Vor face o călătorie în antichitate și vor concura în faimosa Carieră de marmură a lui Dionis din Atena, care furnizează marmură încă din Epoca de Aur a lui Pericle pentru monumente precum Acropole sau sculpturile clasice, grecești și romane. Turneul mondial se va încheia pentru prima data în Emiratele Arabe Unite.

Totul despre Red Bull Romaniacs

Au existat cinci câștigători diferiți în ultimii cinci ani, iar patru dintre aceștia vor concura în luptă din 2015. Francezul Tom Pages (campionul din 2013), neo-zeelandezul Levi Sherwood (2012), spaniolul Dany Torres (2011) și actualul campion mondial, australianul Josh Sheehan) își pun la bătaie talentul pentru al doilea titlu de campion mondial.

Calendarul Red Bull X-Fighters 2015

6 martie – Mexico City, Mexic

12 iunie – Atena, Grecia

10 iulie – Madrid, Spania

12 septembrie – Pretoria, Africa de Sud

30 octombrie – Emiratele Arabe Unite

Articole similare

Comentarii închise.