Home Știri Renault Megane Coupe-Cabriolet facelift

Renault Megane Coupe-Cabriolet facelift

de

Francezii de la Renault pregătesc deja sezonul estival și lansează versiunea cu facelift a coupe-cabrioletului din seria Megane.

Renault_53016_global_en

După versiunile de caroserie hatchback, coupe și break, a venit rândul lui Megane Coupe-Cabriolet să adopte noul limbaj de design al mărcii. Partea frontală este acum mai expresivă și mai elegantă, integrând faruri ușor modificate, un logo al mărcii de dimensiuni majorate și lumini de zi cu leduri poziționate la nivelul proiectoarelor.

Test Renault Captur

La interior, pe lângă o atenție mai mare acordată detaliilor, notăm apariția sistemului R-Link, oferit chiar standard pe anumite versiuni de echipare. Acesta are un ecran de 7 inchi și comenzi poziționate pe tunelul media, în spatele schimbătorului de viteze. La fel ca la celelalte versiuni, există posibilitatea conectării la internet și instalării anumitor aplicații.

În continuare, Megane Coupe-Cabriolet are cel mai mare plafon din sticlă panoramic. Pentru a reduce turbulențele atunci când se rulează decapotat, se oferă standard un deflector de vânt confecționat din sticlă.

Test Renault Clio RS

Pentru început, noua versiune va fi disponibilă la vânzare în Belgia, din luna ianuarie a anului viitor. Ulterior, din martie, Megane Coupe-Cabriolet facelift va ajunge și pe celelalte piețe europene.

Articole similare