Home Motorsport Napoca Rally Academy primește trofeul ERC Production Cup

Napoca Rally Academy primește trofeul ERC Production Cup

de

Napoca Rally Academy a primit trofeul câștigat în Campionatul European de Raliuri. Gala ERC s-a desfășurat la sediul Automobil Clubului Francez din Paris.

Napoca Rally Academy

Napoca Rally Academy

Napoca Rally Academy a devenit oficial prima echipă din România care a câștigat un titlu în Campionatul European de Raliuri (ERC). În cadrul galei de final de sezon, desfășurată la sediul Automobil Clubului Francez din Paris, Marco Tempestini, Bogdan Marișca, Simone Tempestini, Dorin Pulpea și Lucio Baggio au primit trofeul pentru succesul din ERC Production Cup unde s-au clasat în fața echipei Renault Sport.

Francois Delecour se impune la Arad în CNR

În 2013, pe lângă participarea în competiția națională, Napoca Rally Academy a avut și un program complet în Campionatul European de Raliuri cu obiectivul de a câștiga titlul pe echipe în ERC Production Cup. „Sunt foarte fericit pentru că am reușit să ne atingem obiectivul stabilit. A fost un an de muncă, un an plin de satisfacții, dezămagiri, bucurii și sacrificii și tocmai de aceea este un an special în care am câștigat titlul. A fost o plăcere sa alergăm în ERC 2013 și a fost o plăcere să primim bucățica de sticlă la final de sezon. Sunt mândru de realizările echipei și îmi doresc ca și în 2014 să ne atingem obiectivele și aș vrea să le mulțumesc înca o dată tuturor partenerilor și celor care au contribuit la succesul echipei”, a spus Marco Tempestini.

Simone Tempestini își atinge obiectivele în Polonia

Pentru 2014, planurile echipei Napoca Rally Academy sunt la fel de ambițioase, iar de data aceasta în prim plan vor fi juniorii echipei, Simone Tempestini și Florin Tincescu. „Avem proiecte interesante pentru anul viitor în care îi vom susține pe cei mai tineri piloti din echipă. Acum lucram la programul pentru 2014 și de abia aștept să-i vad pe  copii pe probele speciale”, a mai adăugat Marco Tempestini.

Articole similare

Comentarii închise.