Home Știri Renault România are un nou director de resurse umane

Renault România are un nou director de resurse umane

de

Din luna iulie, activitatea Direcţiei Resurse Umane a Renault România este coordonată de Dana Oprişan. Aceasta a preluat responsabilităţile de la Radu Mavrodin, care este în continuare director de resurse umane pentru regiunea Euromed-Africa.

Dana Oprisan

Dana Oprişan s-a alăturat Renault România în anul 2006 şi are o experienţă de 19 ani în domeniul resurselor umane, acumulată atât în interiorul companiei, cât şi în alte companii. Oprişan face parte dintre managerii Renault România cu un parcurs internațional în cadrul Grupului, mai precis în Franţa, unde a coordonat un proiect important de eficientizare a proceselor de resurse umane la nivel mondial.  Dana Oprişan a preluat activitatea de resurse umane din poziţia de director executiv adjunct.

Radu Mavrodin gestionează  în continuare politicile de resurse umane din Euromed-Africa, o regiune care acoperă în jur de 60 de pieţe din Europa de Est, Africa şi Oceanul Indian. Regiunea numără aproximativ 30.000 de salariaţi.

Prima imagine cu viitorul Renault Espace

Dana Oprişan (44 ani) este absolventă a Facultăţii Automatică şi Calculatoare. A fost, pe rând, director resurse umane la Rolem Codlea (parte a Draexlmaier), Sanex Cluj, Scop Computers şi manager de resurse umane la Mobilrom (Orange România) şi Abela Rocas. În anul 2006, s-a angajat  la Renault Technologie Roumanie ca director resurse umane, activitate pe care a coordonat-o până în 2011. Între 2011 și 2012 a fost expatriată în Franţa, unde a coordonat un proiect de eficientizare a proceselor de resurse umane la nivel mondial.  Din 2012, a revenit în țară în funcţia de director executiv adjunct de resurse umane al Renault România.

Articole similare