Home Știri Retro Parada Toamnei are loc în acest weekend

Retro Parada Toamnei are loc în acest weekend

de

Sâmbată 19 octombrie, în 16 orașe din țară, se va desfășura ultimul eveniment al anului dedicat vehiculelor istorice, Retro Parada Toamnei, organizat de Retromobil Club România.

1

Ca în fiecare an participarea cea mai numeroasă este așteptată în Capitală, unde colecționarii de vehicule istorice și-au dat întâlnire la ora 10:00 la Parcul Carol I. După o expoziție de două ore se va pleca în parada pe ruta Piața Unirii – Piața Victoriei – Piața Charles de Gaulle, punctul final fiind Salonul Auto București, unde Retromobile dispune de standul “Bucharest Classic Car Expo”.

Retromobil Club România iese la rampă

În afară lângă București, Retro Parada Toamnei este organizată și de filialele județene ale Retromobil în Arad, Baia Mare, Brașov, Buzău, Cluj-Napoca, Consțanta, Craiova, Oradea, Petroșani, Pitești, Ploiești, Sibiu, Târgoviște, Târgu Mureș și Timisoara.

Detaliile privind locatiile și orele de desfășurare ale evenimentului sunt prezentate și pe www.retromobil.ro. Clubul reuneste peste 600 de colecționari grupați în 23 de filiale județene sau zonale. În perioada 2005 – octombrie 2013 au fost atestate ca vehicul istoric un număr de 1598 de automobile și alte vehicule fabricate în perioada 1903-1983.

Articole similare

Comentarii închise.