Home Știri Dacia Duster facelift are prețuri mai mici în România

Dacia Duster facelift are prețuri mai mici în România

de

Dacia Duster facelift a fost lansată în mod oficial pe piața din România. Prețul de pornire este mai mic decât în cazul versiunii fără facelift.

652239l

Dacia Duster facelift pleacă de la 10.900 de euro, cu 350 de euro mai puțin decât versiunea precedentă. Motorizarea de bază a rămas aceeași, un propulsor de 1,6 l benzină aspirat, pe benzină, ce dezvoltă 105 CP.

Producție record la Dacia anul acesta

Motorul nou, 1.2 TCe, care a devenit totodată și cel mai puternic din gamă are un preț de 14.700 de euro  și poate fi comandat doar cu echiparea de vârf Laureate. Deocamdată acest propulsor pe benzină de 1,2 l și 125 CP poate fi comandat doar cu tracțiune față. Din 2015 însă, această versiune va putea fi comandată și cu tracțiune integrală.

Duster Detour, un concept pregătit pentru Africa de Sud

Cel mai scump Dacia Duster va fi în continuare cel echipat cu motorul 1.5 dCi de 110 CP, în echipare Laureate, și va avea un preț de 17.000 de euro. Toate versiunile noului Duster vor avea standard ESP, iar până la finalul lui 2013, cei care comandă mașina vor primi și sistemul MediaNav gratuit.

 

Printre dotările noi se numără și scaunele încălzite, barele de pe pavilion gri, jantele de aliaj cu un design nou, sistem de asistență la parcarea cu spatele și tempomat. Dacia Duster facelift a primit totodată o planșă de bord inspirată de cea a noului Logan, comenzi pentru geamuri amplasate pe uși și scaune cu suport lateral îmbunătățit.


 

Articole similare

Comentarii închise.