Home Știri Duster Detour marchează debutul SUV-ului românesc în Africa de Sud

Duster Detour marchează debutul SUV-ului românesc în Africa de Sud

de

Renault va importa pe piața din Africa de Sud Duster. Conceptul Duster Detour a fost special realizat pentru a marca evenimentul.

289606l

Pe baza versiunii facelift a lui Dacia Duster, Renault a pregătit un concept special destinat Salonului auto de la Johannesburg. Conceptul Detour marchează debutul în Africa de Sud a SUV-ului compact produs la Mioveni. Pe această piață însă, el va fi comercializat sub marca Renault.

Dacia Duster facelift are prețuri pentru România

Toate modificările exteriorului subliniează robustețea mașinii. De la spoilerul față cu bull-bar integrat, până la proiectoarele de pe plafon, totul este menit să facă din Duster Detour o mașină pregătită pentru drumeții în afara drumurilor asfaltate.

Dacia Sandero va fi produsă și în Maroc

Jantele de 18 inchi în două culori au un design special, fiind și vopsite în două culori, negru și portocaliu. Stopurile spate au led-uri, o dotare pe care am putea să o vedem în viitor și pe mașina de serie. De altfel, toate elementele de caroserie cu care este echipat Duster Detour ar putea fi montate și pe o eventuală versiune de serie, deși Renault nu a vorbit și despre această posibilitate.

Articole similare

Comentarii închise.