Home Auto util Sfaturi pentru o parcare laterală reușită

Sfaturi pentru o parcare laterală reușită

de

Russ Swift, proprietar la Russ Swift Precision Driving, a obţinut un record pentru parcarea laterală în cel mai mic loc. Vă prezentăm cele mai bune sfaturi ale sale.

parallel-parking-was-a-cinch-in-this-massive-mercedes-suv

1/ În primul rând, evaluează terenul. Trage maşina aproape de locul de parcare, astfel încât bara de protecţie din spate să fie aliniată cu cea din faţă a maşinii care va fi în spatele tău. Dacă ai o rezervă de circa un metru în faţă, ar trebui să-ţi iasă figura. Mută-ţi maşina lângă autovehiculul din faţă, lăsând circa 50 de centimetri între uşi; opreşte când bara ta de protecție de pe spate este cu circa un metru în faţa barei din spate a celeilalte maşini.

Interviu: Mike Brewer, Wheeler Dealers

2/ Ca să ai vizibilitate bună asupra părţii drepte a carosabilului, uită-te peste umărul tău drept; dă cu spatele în linie dreaptă până când bara din spatele maşinii tale este în dreptul celeilalte. Virează maxim la dreapta. Parchezi pe partea stângă? Uită-te peste umărul stâng.

Generali lansează trei tipuri de asigurări CASCO

3/ După ce bara ta din faţă se depărtează de maşina din faţa ta, poziţionează corect autovehiculul, preferabil la distanţă de circa zece centimetri de bordură.

parcare-_21-446x332

Citește mai multe sfaturi legate de manevrele de parcare pe www.menshealth.ro

Articole similare