Home Motorsport Sibiu Rally Challenge, în acest weekend la Motors TV

Sibiu Rally Challenge, în acest weekend la Motors TV

de

Spectacolul de la prima ediție Sibiu Rally Challenge va putea fi urmărit și la Motors TV. Prima difuzare va avea loc vineri, 24 octombrie.

Sibiu Rally Challenge

Sibiu Rally Challenge

Parada mașinilor pe străzile din centrul orașului Sibiu, spectacolul de pe speciala Păltiniș în nocturnă și provocarea de a cuceri Transfăgărășanul, dar și duelurile pe macadam de pe circuitul de rallycross – toate acestea vor putea fi urmărite în rezumatul special de la prima ediție Sibiu Rally Challenge difuzat în acest weekend de postul Motors TV.

Toate rezultatele de la Sibiu Rally Challenge

Prima difuzare este programată vineri, 24 octombrie, de la ora 21.50 (ora României), urmată de reluări sâmbătă, 25 octombrie, de la orele 6.20 și20.50, duminică, 26 octombrie, de la ora 13.10 și luni, 27 octombrie, de la orele 11.25 și 18.45, ceea ce înseamnă un total de peste 3 ore referitoare la prima ediție Sibiu Rally Challenge.

Raliul Sibiului 2014 ziua 2 005

Motors TVun post dedicat tuturor vehiculelor cu motor, emite din anul 2000 și este disponibil și în rețelele de cablu din România. Motors TV are și numeroase versiuni locale, în limba țării în care este transmis, iar peste tot sunt disponibile versiunile internaționale în limbile engleză, germană și franceză.

„Ne-am atins unul dintre obiective încă de la prima ediție a Sibiu Rally Challenge. Am vrut să avem o acoperire internațională a evenimentului, iar Motors TV este partenerul perfect. Motors TV emite pe toate piețele interesante din punct de vedere turistic pentru România, iar obiectivul nostru principal este să promovăm zona Sibiului, cu frumusețile și provocările din județ, pentru a atrage cât mai mulți turiști. Sunt sigur că imaginile cu orașul și cele suprinse pe Tranfăgărășan vor convinge și mai mulți străini să ne viziteze“, a spus Sorin Itu, organizatorul Sibiu Rally Challenge.

Articole similare