Home Știri Sixt Rent a Car introduce în premieră Opel Ampera în flota sa

Sixt Rent a Car introduce în premieră Opel Ampera în flota sa

de

Sixt Rent a Car România, parte a New Kopel Group, introduce, în premieră pentru România, modelul hibrid cu autonomie extinsă Opel Ampera în oferta sa de închiriere pe termen scurt.

Opel Ampera

Sixt Rent a Car oferă pentru închiriere Opel Ampera în România. Acest model are propulsie hibridă, poate transporta patru pasageri și oferă o autonomie extinsă de până la 500 km. Pentru trasee între 40 și 80 de km, motorul electric, care produce echivalentul a 150 CP și un cuplu de 370 Nm, este alimentat de bateria de 16 kWh.

Opel Ampera vs. Toyota Prius plug-in, test comparativ

Reîncărcarea se realizează la orice sursă de alimentare de 230v în circa patru ore, astfel că automobilul poate fi condus cea mai mare parte doar pe seama energiei stocate în baterie. Pentru trasee mai lungi, autonomia lui Ampera este extinsă cu ajutorul motorului termic, cu alimentare pe benzină, care furnizează energia necesară funcționării motorului electric și reîncarcă acumulatorii.

„Sixt a fost întotdeauna un lider inovator al sectorului de închirieri auto iar acum este prima companie din România care introduce vehicule electrice în flota sa. În ton cu modificările de nivel socioeconomic și cu noile măsuri care influențează costul transportului, continuăm să adoptăm cele mai noi și eficiente soluții pentru creșterea calității serviciilor iar acum oferim mobilitate prin autovehiculul electric Opel Ampera. Dăm practic clienților oportunitatea de a testa și de a se convinge de eficiența acestei tehnologii”, a declarat Mariana Gheorghe, rent a car manager al Sixt Romania.

Tesla are planuri de extindere în Europa și Asia

Modernizarea și actualizarea flotei Sixt Rent a Car România a presupus în acest an și înlocuirea a peste 30% din unitățile din flotă cu alte modele noi de autovehicule. La nivel național Sixt are 15 birouri de inchiriere auto, cu o bună răspândire și acoperire locală. Cele mai multe dintre birourile noastre de închiriere sunt situate în cadrul aeroporturilor din țară, precum: Arad, București, Bacău, Constanța, Cluj, Iași, Oradea, Suceava, Sibiu , Târgu Mureș sau Timișoara.

Articole similare

Comentarii închise.