Home Auto util SKF devine furnizor pentru Hyundai Motors

SKF devine furnizor pentru Hyundai Motors

de

SKF a fost desemnat furnizor  de către Hyundai Motors în cadrul unui contract evaluat la 370 milioane de coroane suedeze (aprox. 42 mil euro). Hyundai-SantaFe_RMSBU_5

Conform contractului, SKF va furniza noul rulment de sarcină ((MSBU – MacPherson Suspension Bearing Unit) pentru suspensiile tip MacPherson ce vor echipa modele Hyundai și Kia precum Ceed, Forte, Soul, i30, Sonata, K5, i40, Grandeur, K7, Santa Fe și Sorento.

Hyundai prinde rădăcini în Europa

Tryggve Sthen, Presedinte SKF Automotive declara: sunt foarte încântat să văd extinderea parteneriatului cu Hyundai pentru aplicații pentru sisteme de direcție și suspensie cu solutiile noastre robuste, recent lansate. Experiența noastră în proiectare sprijină clienții noștri  în încercarea lor continuă de a îmbunătăți performanțele vehiculelor pe care le produc. Este o satisfacție să primim această recunoaștere din partea Hyundai și privesc cu încredere spre un parteneriat în continuă creștere.

Byeong-Jun Kim, Director de Achizitii, Hyundai Motors declara la rândul său: Lucrând cu SKF, știm că primim soluțiile avansate și de înaltă performanța de care avem nevoie pentru ca autovehiculele noastre să atingă calități de vârf. Hyundai a crescut foarte mult în ultimii ani la nivel mondial, și recunoaștem că prezența globală a facilităților SKF reprezintă un suport important pentru noi în această creștere continuă. Suntem încântați să lucrăm cu SKF și prin prisma faptului că avem parte de suportul lor oportun și calificat aproape de noi, în Coreea, și privim cu încredere spre o continuă creștere cu SKF.Robust-MSBU_bda-1116_ad

Noul rulment robust de sarcină pentru suspensia MacPherson (MSBU) îndeplinește cerințele de performanță sporită în termeni de fiabilitate ridicată și durată de viață crescută. Modelele globale de autovehicule trebuie să facă față unei game extinse de solicitări externe în conditii de conducere variate. Această unitate este capabilă să susțină încărcări crescute, asigurând o fiabilitate excelentă chiar și în condiții de mediu ostile.

SKF a început livrările pentru unitățile MSBU în cursul anului 2013 de la fabrica din Busan, Coreea.

Articole similare

Comentarii închise.