Home Știri Audi A7 facelift, cu faruri Matrix Led

Audi A7 facelift, cu faruri Matrix Led

de

Fără să se abată mult de la imaginea actuală, Audi A7 facelift va veni cu blocuri optice schimbate și o gamă de motoare revizuită.

Spy-Shots of Cars

După ce au debutat pe Audi A8 facelift, farurile Matrix Led vor fi montate și pe Audi A7 facelift. Acestea rezolvă foarte elegant problema iluminării în viraje, oferind o vizibilitate mult îmbunătățită, fără a deranja ceilalți participanți la trafic. De asemenea, cresc siguranța pe timp de noapte prin capacitatea de a semnaliza cu un fascicul separat de lumină pietonii identificați de sistemul Night Vision în zone considerate periculoase.

Audi R8 e-tron, produs în serie limitată

Ca design, modificările se vor concentra la partea din față a mașinii, unde vom descoperi o grilă a radiatorului în genul celei de la A8, un spoiler modificat și faruri cu un contur mai tăios. Totodată, luminile de zi vor avea un desen nou, având în vedere că întreg blocul optic este schimbat, iar la partea din spate, luminile de poziție vor copia semnătura vizuală introdusă de A8 facelift. De asemenea, țevile de eșapament vor avea formă trapezoidală.

Audi, program de investiții de 22 miliarde de euro

La interior, pe lângă o atenție mai mare pentru detalii și posibilități noi de configurare, ne așteptăm la îmbunătățiri ale sistemului multimedia MMI, care va dispunde de funcții noi și o conectivitate superioară. Nu sunt anunțate noutăți spectaculoase la capitolul motorizare, ci mai degrabă o actualizare discretă, care se va materializa în performanțe ușor îmbunătățite și cifre de consum mai mici.

Audi plusează pe gama Q

Cel mai probabil, Audi A7 facelift va debuta în luna septembrie a acestui an, în cadrul Salonului auto de la Paris.

Articole similare