Home Știri Toyota Avensis, cu internet și hotspot în echiparea de bază

Toyota Avensis, cu internet și hotspot în echiparea de bază

de

Începând cu luna ianuarie 2014, Toyota Romania a introdus în echiparea standard a modelului Avensis noul sistem Toyota Hotspot.

AVENSIS_DPL_20_2011_EXT

Sistemul Toyota Hotspot este un dispozitiv proiectat special pentru maşină, alimentat la baterie, cu o dublă-antenă ce asigură trafic la viteze ridicate, imbunătăţeşte recepţia semnalului şi minimizează problemele efectului Doppler. Prin intermediul său se pot conecta simultan  wireless la internet  până la 5 dispozitive (telefoane mobile, tablete, laptop-uri, sisteme de joc etc).  Avensis Hotspot este acoperit de garanţia de 3 ani, specifică accesoriilor Toyota. Router-ul WLAN este oferit împreună cu trafic  de date gratuit  pentru o perioadă de 1 an în limita a 2 GB/luna, trafic disponibil numai pe teritoriul României (nu include trafic de date in regim roaming).

Test Toyota Corolla

Avensis Hotspot, alături de celelalte dotări ale modelului – atât cele de conectivitate, cât şi cele de siguranţă a călătoriei şi de confort -, transformă maşina într-un birou mobil perfect, iar modelul devine una din cele mai complete maşini „de business”. Posibilitatea conectării simultane a mai multor dispozitive este utilă însă nu numai într-o călătorie de afaceri, ci poate fi foarte practică şi într-o călătorie cu familia.

 Test Toyota Auris

Modelul Avensis este prima maşină care oferă Wi-Fi in echiparea standard, expresie a spiritului inovator şi orientat către client al mărcii Toyota. “Toyota Avensis este o maşină rafinată, pentru persoane active, cu spirit întreprinzător. Faptul că Avensis este primul model care oferă Hotspot  în standard  vorbeşte despre spiritul său avangardist, dar şi despre faptul că doreşte să rămână aproape de clienţii săi, să ţină pasul cu viaţa activă a acestora, atât în mediul de afaceri, cât şi în plan personal”, a declarat Anca Dumitrescu, Senior Brand Manager în cadrul Toyota Romania.

Articole similare

Comentarii închise.