Home Știri Skoda Fabia, prima imagine a farurilor

Skoda Fabia, prima imagine a farurilor

de

Noua Skoda Fabia se apropie de lansare, iar cehii au lansat o campanie de promovare ce presupune prezentarea mai multor imagini teaser.

Detaliu de design pentru Skoda Fabia

Detaliu de design pentru Skoda Fabia

După ce în urmă cu puțin timp vedeam prima schiță a viitoarei Skoda Fabia, astăzi cehii ne arată un detaliu al mașinii de serie. Este vorba de forma farurilor, văzute din două unghiuri. A doua imagine ne indică faptul că Skoda Fabia va avea un design mult mai apropiat de cel al fraților mai mari, Rapid și Octavia, lucru confirmat și de imaginile-spion publicate de noi în premieră.

Skoda Fabia

Prima schiță a viitoarei Skoda Fabia

Noua generație va miza pe linii drepte, în loc de cele rotunde, care nu au fost foarte apreciate de către clienți. Skoda Fabia va avea faruri cu xenon, după cum se poate vedea în imagini, și lumini de zi LED. Având în vedere că avem de-a face cu un model ieftin, aceste dotări se vor regăsi pe lista de opționale.

Skoda Fabia_1

De la prezentarea primei schițe, Skoda a mai anunțat și faptul că motorizările vor avea puteri cuprinse între 60 și 110 CP. Coloana vertebrală a gamei vor fi propulsoarele 1.2 TSI și 1.6 TDI. Vârful de gamă RS a fost eliminat din ecuație din cauza vânzărilor slabe.

Articole similare

Comentarii închise.