Home Știri ŠKODA KODIAQ expusă în premieră la Salonul Auto de la Paris 2016

ŠKODA KODIAQ expusă în premieră la Salonul Auto de la Paris 2016

de

skoda_kodiak_03

ŠKODA participă la Salonul Auto de la Paris 2016 cu o gamă de modele puternică precum un urs. Între 1 şi 16 octombrie, producătorul auto ceh va prezenta publicului pentru prima dată modelul ŠKODA KODIAQ. Având o lungime de 4,70 m, până la 7 locuri şi cel mai mare portbagaj din clasa sa, ŠKODA KODIAQ este primul SUV de talie mare al producătorului auto ceh.

 

Odată cu ŠKODA KODIAQ, fabricantul ceh de automobile îşi extinde gama la şapte modele şi peste 40 de variante. Totodată, noul SUV marchează începutul unei campanii SUV extinse. Ca parte a strategiei 2025, lansând noi modele în anii viitori, producătorul auto va continua să-şi consolideze poziţia în segmentul SUV, acesta prezentând o importanţă mare şi creşteri semnificative. Astfel, ŠKODA îşi va spori caracterul atractiv al gamei sale de modele şi va câştiga noi grupuri de clienţi de partea mărcii. În acest sens, ŠKODA KODIAQ este deschizătorul de drum. Odată cu acest automobil, marca îşi consolidează poziţia conform obiectivului său de a oferi cel mai bun pachet în partea superioară a tuturor segmentelor în care este prezentă.

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.