Știri

Skoda are multe noutăți pentru Salonul Auto de la Geneva

Constructorul ceh are numeroase vești bune pentru fanii săi care vor vizita cea de-a 88-a ediție a show-ului elvețian – versiunea restilizată a popularului model de clasă mică Fabia, varianta de top Kodiaq L&K, dar și o sumedenie de alte mici îmbunătățiri aduse altor modele din gamă.

În primul rând, modelul sportiv Octavia RS 245 va sosi pe covorul roșu îmbrăcat în noul Challenge Plus Package – ce include modificări exclusive la interior și exterior, precum și echipamente în plus (nu avem încă imaginile). În plus, întreaga gamă Octavia va beneficia de introducerea între opțiuni au unui instrumentar de bord complet digital – prezentat pentru prima oară pe crossover-ul Karoq, acesta devine disponibil pentru Octavia, dar și pentru Kodiaq sau Superb.


Cel din urmă are parte inclusiv de adăugarea unei noi versiuni a propulsorului de 2 litri pe benzină dezvoltată în grupul VAG – aceasta de acum dispune de 268 CP și este oferită exclusiv în combinație cu o transmisie DSG cu dublu ambreiaj și 7 trepte. Tot modelul Superb mai are parte și de adăugarea unor echipamente suplimentare – un sistem extins Keyless Entry, Start & Exit System (KESSY), precum și lumini ambientale legate la sistemul Driving Mode Select. În plus, orice Skoda echipată cu motorizări TSI va dispune de acum încolo de filtru de particule pentru propulsoarele pe benzină.


Bonus, producătorul auto va aduce la Geneva un nou concept – Vision X – un studiu de design ce prefațează cel de-al treilea membru al familiei de SUV-uri, model ce va sosi sub actualele Karoq și Kodiaq (ne așteptăm tot la o denumire care începe cu litera „K”). În plus, acesta are parte și de un nou concept de operare al sistemului de infotainment și al conceptului de conectivitate la interior, în timp ce trenul de rulare este unul hibrid. Nu însă orice fel de hibrid, ci unul care combină un motor turbo în patru cilindri pe CNG (compressed natural gas) cu sistemul electric.

PUBLICITATE

ABONAMENTE

PUBLICITATE

NEWSLETTERAUTODNA

PUBLICITATE