Home Știri Smart ForTwo Brabus, imagini-spion

Smart ForTwo Brabus, imagini-spion

de

Deși noua generație abia a fost prezentată, iată că nemții deja pregătesc intens versiunea sportivă Smart ForTwo Brabus.

Smart Brabus 01

Dedicat celor care doresc o mașină nu doar descurcăreață în aglomerările urbane, ci și sprintenă, Smart ForTwo Brabus va fi echipat cu același motor supraalimentat, cu 3 cilindrii, dar putere va fi simțitor mărită, urmând să se situeze în intervalul 110 – 120 CP. Spre deosebire de versiunile normale, ne aștemtăm ca în acest caz transmisia să fie asigurată doar prin intermediul cutiei de viteze cu dublu ambreiaj și șapte trepte, cu o etajare mai sportivă. De asemenea, garda la sol va fi ușor coborâtă, iar amortizoarele vor fi întărite, pentru un plus de fermitate pe viraje. Nu este exclus ca inginerii Brabus să își îndrepte atenția și asupra direcției sau a sistemelor electronice de asistetență.

Noile smart fortwo și forfour lansate concomitent

La nivel estetic, Smart ForTwo Brabus se va distinge prin spoilerele față și spate modificate, cu design mai agresiv, și jantele de dimensiuni mai mari. De asemenea, evacuarea dublă va fi un element distinct al acestei versiuni de top.

Cel mai probabil, Smart ForTwo Brabus va fi prezentat la începutul anului viitor, probabil în cadrul Salonului auto de la Geneva, debutul comercial fiind programat la scurt timp după.

Articole similare

Comentarii închise.