Home Auto util Mobility Networks se extinde în Europa de Est

Mobility Networks se extinde în Europa de Est

de

Mobility Networks a anunțat în cadrul Salonului Auto București, ediția 2013, lansarea oficială a reprezentanței sale pentru Europa de Est.

whitlingham-liz-006

Mobility Networks este lider mondial în furnizarea soluțiilor de specialitate pentru accesibilizarea vehiculelor pentru persoanele cu dizabilități. Compania a anunțat că se va extinde și în Europa de Est.

Mobility Networks Eastern Europe își propune să întâmpine nevoile de transport public și privat din Europa de Est, oferind soluții de adaptare și accesibilizare a oricărui tip de vehicul. Soluțiile companiei se adresează autoturismelor personale, microbuzelor, autobuzelor, autocarelor, ambulanțelor și chiar trenurilor sau tramvaielor.

Lexus garantează mobilitatea clienților săi

Experții regionali furnizează un serviciu complet de îndrumare tehnică, consultanță și asistență de la proiectare până la livrare, în vederea adaptării oricărui tip de vehicul, fie că este vorba despre un produs convențional sau unul personalizat. La nivel internaţional, se colaborează cu constructorii, producătorii și partenerii care realizează conversia vehiculului, pe tot parcursul procesului de proiectare și inginerie, pentru a asigura îndeplinirea cerinţelor şi standardelor de siguranţă și respectiv omologarea.

Bosch eBike

Compania oferă îndrumare tehnică, consultanţă și asistenţă în vederea adaptării oricărui tip de vehicul. La nivel internaţional, compania colaborează cu constructorii, producătorii și partenerii care realizează conversia vehiculului, pentru a asigura îndeplinirea cerinţelor şi standardelor de siguranţă, inclusiv omologarea.

Articole similare

Comentarii închise.