Home Știri Supliment AMS: Toyota Corolla – prima jumătate de secol

Supliment AMS: Toyota Corolla – prima jumătate de secol

de

supliment-corolla-pt-ams-mic_page_11

În 50 de ani de producție neîntreruptă și 11 generații, Corolla a fost mereu chintesenț a ceea ce își dorește oricine de la un automobil: performanțe, costuri reduse de utilizare, siguranță și fiabilitate. Dar, în spatele tuturor acestor calități, stă munca titanică a unor oameni care nu cunosc compromisul.

supliment-corolla-pt-ams

În cei 50 de ani de viață, Corolla a stabilit recorduri de proiectare, de distribuție, de vânzări, a fost recompensată cu nenumărate premii în toată lumea și a devenit, încă din 1997, cel mai bine vândut automobil al tuturor timpurilor, devansând alte automobile care au făcut istorie, ca Volkswagen Beetle sau Ford Model T. Dar, pentru a va convinge cu adevarat de motivele pentru care acesta este atât de apreciat, ar trebui sa dețineți unul. Până la urmă, peste 44 de milioane de clienți din întreaga lume n-au cum să dea greș… Povestea acestui minunat automobil japonez o puteți citi în paginile SUPLIMENTULUI auto, motor și sport – Prima jumătate de secol TOYOTA COROLLA.

supliment-corolla-pt-ams-mic_page_05

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.