Home Știri Ţiriac Auto prezintă peste 40 de modele la Salonul auto Bucureşti 2014

Ţiriac Auto prezintă peste 40 de modele la Salonul auto Bucureşti 2014

de

Ţiriac Auto participă la Salonul auto București desfășurat în perioada 23 octombrie – 2 noiembrie, în incinta complexului Romaero Băneasa.

SAB 2

Dispunând de un spaţiu generos de desfășurare, Țiriac Auto este cel mai mare expozant din cadrul salonului, prezentând peste 40 de modele ale mărcilor din portofoliu. Cei care încă nu au avut ocazia să vadă de aproape noul S-Class Coupé sau CLS facelift le vor regăsi în zona dedicată Mercedes-Benz, alături de celelalte modele reprezentative: C-Class, GLA și V-Class. La standul Jaguar – Land Rover vor fi prezente modelele Range Rover, Range Rover Sport, Range Rover Evoque, Discovery 4 și Freelander 2 alături de Jaguar XF, XJ și cea mai nouă sportivă a britanicilor, Jaguar F-Type Coupé.

SAB 3

În zona alocată brandului Hyundai vor putea fi admirate modelele: i10, i20, i30, Elantra, i40, ix35 Black Edition și Grand Santa Fe. În ceea ce privește marca Mitsubishi, exclusivitatea o reprezintă Outlander PHEV, primul SUV 4×4 Plug-In Hybrid Electric din lume, expus împreună cu celelalte modele din gamă: Space Star, Lancer, ASX, Outlander, Pajero și L200.

Țiriac Auto deschide un nou showroom Jaguar și Land Rover

Standul Ford va facilita prezența noului Mondeo alături de modelele Fiesta, Focus, B-Max, S-Max și Kuga. În spațiul special amenajat de la exterior, Țiriac Auto va expune gama de autovehicule comerciale Mercedes-Benz (Citan, noul Vito, Sprinter) și Ford, de la noul Courier la noua familie Transit, precum și o gamă variată de autovehicule rulate.

SAB 1 (2)

Vizitatorii standului Ţiriac Auto sunt așteptați cu oferte speciale pentru vânzări auto și service, valabile în perioada desfășurării salonului. Pasionații mașinilor de epocă pot admira modele de colecție: Mercedes-Benz 220 S din 1958, Jaguar XK 120 din 1952 și Ford Mustang din 1966.

Articole similare