Home Motorsport Titi Aur construiește un circuit de 1,2 km lungime

Titi Aur construiește un circuit de 1,2 km lungime

de

Titi Aur, fostul campion CNR, a obținut o finanțare europeană cu care va construi un circuit asfaltat în apropierea Bucureștiului.

Titi Aur

Titi Aur

Titi Aur a fost unul dintre cei mai importanți campioni de raliuri din România, iar în prezent deține o școală de conducere defensivă și de pilotaj. Fostul mare campion își vede visul cu ochii și va construi cu bani europeni un circuit de asfalt cu lungimea de 1,2 km și o pistă de macadam cu aceeași lungime.

Raliul Monte Carlo a fost câștigat de Sebastien Ogier

“Am beneficiat de fonduri europene pentru 70% din valoarea investiţiei de aproape 12 milioane de euro, am avut şi ajutorul BCR pentru o parte din bani. Şantierul se va desfăşura pe 12,5 hectare de teren, construcţia care va începe luna aceasta se va întinde pe 3.000 de metri pătraţi. Vom avea săli de clasă, săli pentru simulatoare, restaurant, zonă administrativă, dar şi poligoane”, a declarat Titi Aur, citat de Pro Sport.

Programul Driving Skills for Life ajunge în România

Compania Titi Aur SRL, cea care administrează Şcoala de Conducere Defensivă şi Pilotaj, a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de peste 683.000 de euro şi un profit net de 128.000 de euro, potrivit datelor publicate pe site-ul Ministerului de Finanţe. Şcoala a avut, în medie, 10 angajaţi în 2013.

Articole similare

Comentarii închise.