Home Știri Toyota „Cross“ Auris, pe genul SUV

Toyota „Cross“ Auris, pe genul SUV

de

În lipsa unui SUV poziționat sub RAV4, Toyota se pare că pregătește o versiune a lui Auris ceva mai descurcăreață în afara drumurilor asfaltate.

Spy-Shots of Cars

Din punctul de vedere al designului, mașina din imagini nu pare să anunțe ceva special, în ciuda camuflajului aplicat pe toată suprafața caroseriei și cu mult simț de răspundere. În schimb, garda la sol mai înaltă decât a unei versiuni standard și jantele cu diametrul destul de mare ne duc cu gândul la o mașină ceva mai aventuroasă, în genul modelelor Cross, Alltrack, Allroad sau XC de la alți constructori, dispusă să parcurgă și drumuri desfundate. În cazul în care noua declinare se va materializa, ne putem aștepta la spoilere față și spate redesenate, cu un aspect mai robust, și la bandouri de protecție în partea inferioară a caroseriei.

Test: Toyota Corolla 1.6 Valvematic CVT

Până în momentul de față, numele noii versiuni nu a apărut nici la nivel de zvon, iar particula Cross are șanse foarte mici să fie adoptată, ea fiind utilizată de VW. Se pare că un sistem 4×4 nu va fi oferit nici opțional, astfel că gama actuală de propulsoare ar trebui să satisfacă toate necesitățile. Totuși, versiunile de bază, atât la capitolul benzină (1,3 litri), cât și diesel (1,4 litri), nu credem că vor fi utilizate în cazul acestei mașini. Asta înseamnă că în ofertă am putea regăsi dieselul de 2 litri și propulsorul de 1,6 litri alimentat cu benzină .

Articole similare