Home Știri 14.000 de fani la picnicul Dacia din Franța

14.000 de fani la picnicul Dacia din Franța

de

Aflat la cea de-a șasea ediție, picnicul Dacia din Franța a reunit un număr impresionant de persoane pe domeniul Courson, în apropierea Parisului.

foto_3

În ciuda condițiilor climatice defavorabile, fanii mărcii au răspuns prezent în număr impresionant la marea adunare anuală a comunității de clienți Dacia, masiva mobilizare putând fi considerată un adevărat succes pentru constructorul autohton.

Dacia Logan sărbătorește 10 ani cu o ediție specială

Peste 3100 de autovehicule Dacia au fost folosite duminica trecută pentru o ieșire cu familia într-un peisaj deosebit. Cei prezenți la eveniment au avut ocazia să petreacă momente dintre cele mai plăcute la numeroasele animații gratuite organizate pentru copii și adulți, iar programul zilei s-a încheiat cu un concert al artistului francez Christophe Maé, foarte apreciat de participanți.

Test: Dacia Logan MCV 1.5 dCi 90 CP

Într-o ambianta festivă, în care buna dispoziție a fost omniprezentă, cei aproape 14.000 de participanți au avut, o dată în plus, ocazia să descopere toate modelele din gama Dacia, marcă ce ocupă, în Franța, locul 4 la vânzările de mașini către persoane fizice.

Articole similare