Home Știri Trupa The dAdA vine in Mall Promenada la Auto Fashion & Style

Trupa The dAdA vine in Mall Promenada la Auto Fashion & Style

de

trupa the dAdA

Sambata, 7 martie, de la ora 11:00, trupa dAdA vine in Mall Promenada la Auto Fashion & Style! Cei patru artisti vor oferi flori doamnelor si domnisoarelor pentru celebrarea femeilor in luna martie!

Trupa The dAdA aduce un stil curajos si personal, atat prin mesajele pieselor (pline de ironie si umor), cat si prin liniile melodice, care imbina creativ stiluri muzicale diverse pentru a defini un stil unic, out of the box, intr-un cuvant, dAdA.

Fondata in 2010, trupa a debutat cu single-ul “Ne doare la…”, un succes instant care a propulsat formatia in prima linie a muzicii romanesti. Urmatoarea piesa, “Fara regrete”, a consolidat pozitia trupei. Drumul The dAdA a continuat cu “High Hui”, o piesa lejera, lansata in 2012. Single-ul “Banii mei” (2013), amuzant si sincer, isi are inspiratia in viata de zi cu zi a oricarui roman.

In 2013, trupa a revenit in forta cu single-ul “GPS”, o colaborare surpriza cu Zhao. Piesa imbina accente reggae si urban rap, fiind o melodie de vara care da coordonatele exacte pentru acest sezon. Mesajul optimist si haios are in spate o poveste mereu adevarata – cea a burlacului care, in cautarea femeii ideale, schimba constant directia.

De curand, adica pe 5 martie, baietii au filmat clipul piesei “Ne iubim” un feat. cu Alexandra Ungureanu.

The dAdA este formata din: Septimiu Urzica (voce si chitara), Theodor Nicolae (chitara si backing vocals), Mihai Ungureanu (bas si backing vocals) si Marian Bobiceag (tobe si percutie).

Articole similare