Home Știri Un nou facelift pentru Renault Laguna

Un nou facelift pentru Renault Laguna

de

Fară modificări estetice de substanță, Renault Laguna facelift se prezintă în fața publicului cu motorizări modernizate, un interior revizuit și un sistem multimedia R-Link îmbunătățit.

Renault Laguna Facelift

Din punct de vedere estetic, Renault Laguna Collection 2013 nu aduce noutăți prea mari, principala diferență constând în modificarea părții inferioare a spoilerului față, unde au fost integrate farurile de zi cu leduri sub forma unor linii orizontale. În plus, vor fi oferite jante noi, tapițerii de calitate mai bună și o versiune îmbunătățită a sistemului multimedia R-Link.

La partea tehnică, notăm apariția posibilității de a opta pentru cutia de viteze automată cu dublu ambreiaj EDC, care împreună cu motorul 1.5 dCi, oferă un consum de combustibil de doar 4,3 l/100 km. Gama diesel este completată de motorul 2.0 dCi în trei versiuni de putere, 130, 150 și 175 CP, transmisia putând fi asigurată de o cutie de viteze manuală cu șase trepte sau de una automată, tot cu șase trepte. De partea cealaltă, la capitolul benzină, avem motoarele 2.0 16V de 140 CP și 2.0 TCe de 180 CP.

Test cu Renault Mégane Sport Tourer 1.5 dCi 110 CP EDC

Faceliftul este aplicat tuturor celor trei caroserii ale gamei: berlină, break și coupé, iar vânzările noii versiuni vor debuta la începutul verii. De asemenea, ca și până acum, sistemul 4Control, care îmbunătățește ținuta de drum prin virarea ușoară a roților spate, se regăsește pe lista de opționale, iar modelul Coupé va fi disponibil cu dieselul V6 de 3,0 litri și 240 CP.

Articole similare

Comentarii închise.