Home Știri Primele imagini oficiale ale lui Mercedes GLA Concept

Primele imagini oficiale ale lui Mercedes GLA Concept

de

Mercedes GLA Concept, care prefigurează un SUV compact bazat pe platforma lui A-Class, își face debutul oficial la Salonul auto de la Shanghai, iar producătorul german a dat deja publicității primele imagini.

Mercedes GLA_1

De acum este oficial, BMW X1 și Audi Q3 vor avea un competitor redutabil în noul Mercedes GLA. Dimensiunile compacte și alura de crossover urban îl fac ideal pentru drumurile din marile orașe, cu mențiunea că datorită gărzii la sol mai mari și a tracțiunii integrale ne putem aștepta și la ceva abilități în off-road. Imaginile furnizate de Daimler ne arată o versiune a lui GLA ce nu pare tocmai pregătită pentru producția de serie, fiind undeva la jumătatea graniței dintre un concept și o mașină care poate fi comandată dintr-un showroom. Debutul versiunii de serie se va produce la Frankfurt, în toamnă.

GLA va avea și o versiune AMG

Gama de motorizări a lui GLA încă este un mister, dar e foarte posibil ca propulsoarele să fie preluate în mare parte de la A-Class și CLA. Noul SUV compact va fi produs cel mai probabil în Ungaria, la Kecskemét. Pentru Mercedes, GLA reprezintă un pas important în planul de a transforma structura vânzărilor dintr-una dominată de mașini cu tracțiune spate într-una în care și cele cu tracțiune față să aibă o pondere mai importantă. Acest lucru se va întâmpla chiar de anul viitor, după cum declară oficiali ai Mercedes.

Poze-spion cu viitorul Mercedes C-Class

Articole similare

Comentarii închise.