Home Știri Unelte de la Lidl

Unelte de la Lidl

de

Magazinele Lidl își extind oferta de produse, de acum fiind disponibile generatoare electrice, aparate de sudură și truse de scule.

Prganizator accesorii atelier Powerfix Profi

1. Parkside – Generator electric

Dispunde de un rezervor metalic de 15 litri, ce asigură o durată de funcţionare de circa 11 ore (la 66% din capacitate).

Motorul este pe bezină, în 4 timpi, cu demaror fiabil cu șnur, care se deconectează automat, în cazul suprasarcinii. Include, de asemenea, deconectare de siguranţă și protecţie la pornire, în cazul lipsei uleiului.

Generatorul, cu o putere maximă de 2800 W, poate fi transportat uşor, datorită mânerului rabatabil şi roţilor cu frecare redusă.

2.Parkside – Aparat sudură

Acest aparat compact, performant, pentru sudură de îmbinare și de aplicare, este prevăzut cu senzor  termic cu indicator luminos, ce asigură  protecţie la suprasarcini. Este compatibil cu toţi electrozii standard, cu diametru de 1,6 – 2,5 mm. Carcasă metalică este robustă, acoperită cu pulbere.

Gamă de curent: 40–80 A

Electrozi utilizabili: diametru de 1,6 – 2,5 mm Accesorii furnizate: suport pentru electrozi, clește de masă, mască de sudură și perie combinată cu ciocan pentru îndepărtarea zgurei.

Garanție: 3 ani

3. Powerfix –  Trusa chei cu 216 piese

Trusa cuprinde un sortiment vast, util în gospodărie, pentu hobby sau garaj. Piesele sunt realizate din crom – vanadiu, crom – molibden şi oțel S2, fiind aranjate într-o geantă practică.

Garanție: 2 ani

4.  Powerfix Profi +Organizator accesorii atelier, pentru perete

Dispune de 2 elemente stabile pentru  perete, cutii pentru depozitare şi suporturi pentru unelte, cu posibilitate de aranjare individuală. Util pentru depozitarea componentelor mici, precum cuie, dibluri sau şuruburi şi a uneltelor, precum şurubelniţe şi chei inelare sau fixe.

Articole similare