Știri Video

(Video) Lewis Hamilton sau Mercedes-AMG 53, cine este mai „fashionable”?

Tommy Hilfiger a dezvăluit recent l doilea episod din mini-seria documentar #WhatsYourDrive, în timp ce prietenii germani de la Mercedes-AMG au lansat noua campanie #SpeedUpInStyle pentru seria AMG 53.

Mini-documentarul pentru YouTube #WhatsYourDrive încearcă să ne dezvăluie omul din spatele legendarului pilot britanic Lewis Hamilton, ambasadorul global al mărcii de îmbrăcăminte, dezvăluind acum pasiunea sa pentru noi experiențe – de la dragostea pentru muzică și modă, la valorile care îl conduc zi de zi, și la eforturile sale de a încuraja tânăra generație să își urmărească visurile. Interesant pentru fani, mai ales că de multe ori este greu să vezi dincolo de „armura” unei persoane atât de publice.


Partenerii lui Hamilton pe pista de curse sunt desigur cvadruplii campioni mondiali Formula 1, Mercedes-AMG Petronas Motorsport, drept pentru care nu puteam rata ocazia de a vă arăta și ceva automobile… Noroc cu Mercedes-AMG, care a pus la punct campania sa #SpeedUpInStyle pentru noua familie AMG 53 formată din Mercedes-AMG E 53 4MATIC+ Coupé, Mercedes-AMG E 53 4MATIC+ Cabriolet și Mercedes-AMG CLS 53 4MATIC+.