Home Promo Volvo reia aventura Cross Country

Volvo reia aventura Cross Country

de

volvo_v90_cross_country_66

De la momentul lansării primului model Cross Country, în urmă cu aproape 20 de ani, brandul Volvo a devenit aproape sinonim cu robustele all-road-uri, aceste modele începând să ocupe progresiv o parte semnificativă a portofoliului producătorului suedez. Astfel, Volvo răspunzând așteptărilor semnalate de cumpărătorii de lux care caută din ce în ce mai mult un stil de viață experimental, capabil să îl scoată, ocazional, de pe drumurile de zi cu zi.

V90 Cross Country preia eleganța modelului V90 și o transformă într-o mașină all-road care oferă siguranță, confort și performanță într-o variantă puternică și aventuroasă, a declarat Håkan Samuelsson, Președinte & CEO la Volvo Car Group.

Cu una dintre cele mai aspre ierni de pe planetă și cu o suprafață acoperită în proporție de peste 77% de păduri și lacuri, Suedia este locul perfect pentru a extinde și testa durabilitatea extremă și funcționalitatea all-weather a mașinilor. Această expertiză, cu greu câștigată, reprezintă o parte generoasă a patrimoniului Volvo Cars, reflectată în modelul Cross Country.

volvo_v90_cross_country_48

Mașinile noastre sunt binecunoscute pentru siguranță, rezistență și durabilitate. Cu All-Wheel Drive, o gardă mai mare la sol și un șasiu optimizat pentru confort și control sporit pe orice tip de vreme și de drum, noul V90 Cross Country preia versatilitatea modelului V90 și îi adaugă un caracter de explorator, a declarat Dr. Peter Mertens,Senior Vice President Research & Development la Volvo Cars

Având ca punct de pornire SPA-ul Volvo (Scalable Product Architecture), V90 Cross Country a fost supus unor teste riguroase pentru a putea garanta că poate supraviețui unui context extrem cu care se va identifica, în cele din urmă.

volvo_v90_cross_country_76

De la spații de testare secrete din nordul înghețat al Suediei, unde temperaturile scad frecvent la -40 grade Celsius, până la căldura mistuitoare a desertului din Arizona, unde Volvo perfomează cu programul său de testare la temperaturi ridicate, V90 Cross Country a fost proiectat să reziste.

Proiectarea unui Volvo Cross Country nu este un exercițiu de stil, o muncă de cosmetizare. Aceasta se bazează pe o perfomanță onestă. Volvo V90 Cross Country mixează într-o manieră surprinzătoare și paradoxală un exterior puternic, impozant cu un interior de lux, în stil scandinav. Aceasta continuă, practic, tradiția veritabilă a Volvo Cross Country printr- o rețetă nouă:  perfomanța puternică a off-road-ului îmbrăcată în cea mai elegantă, sofisticată formă, a declarat Thomas Ingenlath, Senior Vice President Design la Volvo Cars.

Noul V90 Cross Country duce acest segment, atât de binedefinit, la un alt nivel de perfomanță inspirațională a confortului. Producția acestui model va începe în această toamnă la fabrica Volvo din Torslanda, Suedia.

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.