Home Știri VW Caravelle Edition, un shuttle sportiv

VW Caravelle Edition, un shuttle sportiv

de

Clasicul van pentru transport persoane, VW Caravelle, există acum și în versiune Edition. Aceasta propune un plus de individualism și confort.

VW Caravelle Edition

După succesul acestor versiuni Edition pentru modelele Multivan, California și Transporter, inclusiv Caravelle se bucură acum de o variantă marcantă din punct de vedere optic. Astfel, seria modelelor Edition este acum completă. Pachetul special reușește prin micile detalii estetice pe care le propune că contureze o imagine mai elagantă și cu ușoare tușe sportive. 

Adio, VW Kombi!

Noul model Edition este dezvoltat pornind de la versiunea VW Caravelle Comfortline cu ampatament scurt, toate motorizările și cutiile de viteze fiind disponibile. Modelul iese în evidență prin jantele din aliaj ușor de 17 inchi ‘‘Cascavel‘‘, cu inserții vopsite în negru strălucitor, acoperișul negru mat, autocolantul cu inscripționarea Edition amplasată pe hayon și pe laterale, precum și stopurile fumurii. Numeroase dotari funcționale specifice modelului aduc un plus de siguranță și confort: alarmă antiefracție cu funcție de supravegherea a spațiului interior, Servotronic, oglinzi exterioare rabatabile electric, faruri de ceață cu lumini de viraj.

Pachetul este disponibil pentru o gamă largă de vopsele, printre care Alb-Candy, Roșu-Salsa, Argintiu-Reflex metalizat, Albastru-Night metalizat și Maro-Toffee metalizat.

Articole similare

Comentarii închise.