Home Știri VW Golf Variant, gata de start

VW Golf Variant, gata de start

de

Alături de cele două versiuni sportive ale lui Golf VII, GTI și GTD, în cadrul Salonului auto de la Geneva va debuta și varianta de caroserie break.

VW Golf Variant

Fără a veni cu surprize prea mari în materie de design, versiunea de caroserie break a celei de-a șaptea generații Golf se concentrează pe oferirea unui spațiu interior cât mai generos și o utilizare facilă a acestuia. Deși imaginile cu noul Golf Variant nu sunt însoțite de prea multe detalii tehnice, este de așteptat ca, față de generația anterioară, capacitatea portbagajului să crească vizibil. Latura practică este susținută și de hayonul cu o decupare largă, iar stopurile par preluate direct de la versiunea hatchback.

Primul VW Golf electric din istorie

 

Pe lângă motorizarea TSI BlueMotion, regăsită pe modelul din poze, este de așteptat ca noul break să preia o bună parte a gamei de propulsoare cu care este echipat hatchbackul. Astfel, oferta ar putea include deja celebrele TSI-uri de 1,2 și 1,4 litri, cu puteri cuprinse între 85 și 140 CP, precum și dieselurile de 1,6 și 2,0 litri, a căror putere variază între 90 și 150 CP.

Articole similare