Home Știri VW Multivan Alltrak, gata de aventură

VW Multivan Alltrak, gata de aventură

de

Pe lângă flexibilitatea sa unanim recunoscută, VW Multivan Alltrak propune și aptitudini decente în teren accidentat grație sistemului 4Motion și dotărilor speciale.

VW-Multivan-Alltrack-1

Făcând parte din gama de vehicule comerciale a grupului VW, Multivan Alltrack lărgește potențialul considerabil al acestui model cu posibilitatea parcurgerii fără efort a drumurilor desfundate. Ca design, noua versiune se remarcă prin jantele de 19 inchi cu finisaj high-gloss, bandourile suplimentare, care protejează zona inferioară a caroseriei, și scuturile integrate în spoilere. Interiorul vine cu scaunele finisate cu piele naturală, cu cusături la vedere, lemn natur, maro închis, specific ambarcaţiunilor, finisat cu tehnica „vinterio“, precum și inserții din aluminiu. Sistemul multimedia dispune de un touchscreen de 8 inchi, iar sonorizarea hi-fi este asigurată de o instalație de sunet Dynaudio Surround Sound.

Adio, VW Kombi!

Variabilitatea apreciabilă a interiorului se datorează şi sistemului solid de şine din podea: alături de scaunele individuale glisante, acesta oferă o posibilitate sigură de ancorare a unui modul de bucătărie mobilă, care poate fi fixat fie în partea din stânga a maşinii, fie în spatele scaunele din faţă, perpendicular pe direcţia de mers. Modulul oferă o cutie cu răcire, o plită pe gaz şi o chiuvetă cu rezervor de apă potabilă. De asemenea, acesta poate fi detaşat cu uşurinţă pentru a fi utilizat în afara autovehiculului sau depozitat în garaj atunci când nu este necesar.

VW Caravelle Edition, un shuttle sportiv

Multivan Alltrack dispune de un motor diesel cu cilindreea de 2,0 litri, ce dezvoltă 180 CP. Cu ajutorul unui diferențial Haldex, montat pe puntea spate, întreaga putere este distribuită către toate roțile, astfel încât fiecare urmă de aderență să fie eficient exploatată. Având unghiuri de atac și de degajare generoase, de 21, respectiv 15°, Multivan Alltrack ar trebui să poată depăși ușor porțiunile de teren mai accidentate.

Articole similare

Comentarii închise.