Home Știri VW Scirocco facelift vine la Geneva

VW Scirocco facelift vine la Geneva

de

VW Scirocco facelift va fi prezentat în mod oficial la Salonul auto de la Geneva, din martie. Modelul a primit câteva îmbunătățiri estetice minore și motoare mai puternice.

VW Scirocco facelift

VW Scirocco facelift

VW Scirocco facelift marchează un moment important în viața acestui model. Scirocco a fost prezentat pentru prima oară la Salonul auto de la Geneva, ediția diin 2008. Au trecut șase ani de atunci, iar abia acum vedem un facelift, ceea ce reprezintă o performanță în sine în lumea auto. În ziua de azi, durata de viață a unei generații este de 6-8 ani, mașinile care depășesc această medie pot fi considerate adevărate rarități.

VW Scirocco își înfruntă adversarii pe circuit. Test comparativ

VW Scirocco facelift vine cu o grilă frontală, capotă a portbagajului și spoilere redesenate. Farurile bi-xenon au acum lumini de zi cu LED, aceeași tehonologie fiind folosită și pentru stopuri. Inginerii din Wolfsburg au majorat și puterea motoarelor. Astfel, 1.4 TSI are acum 125 CP (+3 CP), 2.0 TSI este oferit în trei trepte de putere – 180, 220 și 280 CP – în timp ce 2.0 TDI oferă acum 150 sau 184 CP. Versiunea 1.4 TSI de 160 CP dispare din ofertă. 

VW depășește GM în topul mondial al constructorilor

Volkswagen precizează că toate motorizările beneficiază acum de sistem Stop/Start ca dotare standard (cu excepția motorului de pe Scirocco R) şi pot fi cuplate fie cu transmisia manuală cu şase rapoarte sau opţional, cu transmisia DSG cu ambreiaj dublu. Aici, singura excepție este 1.4 TSI de 125 CP, oferit doar cu o cutie manuală. Vânzările lui VW Scirocco facelift încep abia din august.

Articole similare

Comentarii închise.