Home Știri Will.i.am va promova noul Lexus NX

Will.i.am va promova noul Lexus NX

de

Ca parte a campaniei de lansare a noului Lexus NX, will.i.am va lucra cu marca premium japoneză pentru a promova noul SUV.

will.i.am alături de Lexus NX

will.i.am alături de Lexus NX

În cadrul campaniei de promovare a lui Lexus NX, will.i.am va crea o viziune proprie asupra modelului, ce va fi dezvoltată într-o ediție limitată a acestui SUV compact. De asemenea, el va interpreta în cea mai nouă reclamă TV a mărcii, care va fi lansată în toamna acestui an.

“Indiferent de ceea ce fac, îmi doresc să fie remarcabil, spectaculos, să inovez și să revoluționez, iar parteneriatul meu cu Lexus în campania de lansare a modelului Lexus NX se înscrie în această linie. Inspirat de filosofia comună de design, am putut conlucra într-o campanie complexă, ce va oferi noi provocări designului convențional și va alimenta imaginația oamenilor”, a declarat will.i.am, artist cunoscut în special pentru apartenența sa la grupul Black Eyed Peas.

Toate detaliile legate de noul Lexus NX

Pentru a marca începutul acestui parteneriat a fost lansat un scurt film de prezentare a colaborării, ce beneficiază de aportul cantautorului. Celebrând sinergia dintre inovație și tehnologie, filmul dă viață piesei lui will.i.am ‘Dreaming about the Future’, care a debutat ca parte a lucrării mai ample a lui will.i.am, Pyramidi, de la expoziția “Barbican’s Digital Revolution” din Londra, lucrare realizată cu sprijinul Lexus.

Ȋn fapt, piesa muzicală, care implică și participarea muzicianului brazilian Sérgio Mendes, reprezintă elementul central al lucrării de artă, ce înglobează un melanj de tehnologii digitale și analogice și proiecții vizuale.

Articole similare