Home Știri amsonline.ro și Freeman Entertainment te invită la film!

amsonline.ro și Freeman Entertainment te invită la film!

de

afis_Fury

Din 24 octombrie vine în IMAX și pe marile ecrane din toată țara Furia: Eroi anonimi, un film cu Brad Pitt, Shia LeBoeuf şi Logan Lerman în rolurile principale, distribuit în cinematografele din România de Freeman Entertainment.

Wardaddy (Brad Pitt) se află la comanda unui tanc Sherman supranumit Furia şi a unui echipaj format din cinci oameni. Depăşiţi numeric şi cu muniţie insuficientă, misiunea lor este mortală: să lupte împotriva unui întreg batalion de soldați naziști. Oare vor avea șanse de izbandă?

Răspunde la întrebarea de concurs și ai șansa să câștigi una dintre cele trei invitații duble la filmul FURIA: EROI ANONIMI, valabile la Cinema City Sun Plaza.  

Invitațiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza. Câștigătorii afișați pe site pot merge la film cu buletinul numai după ce au furnizat datele necesare și au primit e-mail cu confirmarea faptului că datele se află la casa de bilete a Cinema City Sun Plaza.

Întrebarea de concurs: Cunoscut pentru rolul din INGLOURIOUS BASTERDS, revine pe marile ecrane într-un nou action/war movie, FURIA: EROI ANONIMI, interpretându-l pe Wardaddy, un sergent deja înrăit de experienţa războiului, aflat la comanda unui tanc Sherman supranumit Furia şi a unui echipaj format din cinci oameni.

Care este numele lui?

1.      Christoph Waltz

2.      Daniel Craig

3.      Brad Pitt

Din 24 octombrie, Freeman Entertainment îți aduce în IMAX și pe marile ecrane din toată țara, FURIA: EROI ANONIMI, cu Brad Pitt, Shia LeBoeuf şi Logan Lerman în rolurile principale.

Perioada de desfășurare: 20–28 octombrie 2014

Citește regulamentul complet!

Articole similare