Home Știri APE Calessino 200 HL, un model inedit în România

APE Calessino 200 HL, un model inedit în România

de

Design simpatic, finisaje mai bune și un motor pe benzină, de 200 cmc pentru noul Ape Calessino 200 HL. Noua versiune a legendarului model italian este importată în România prin Pisa Motors.

nuovo-ape-calessino-200-hl-08_ape-calessino-200-hl

După succesul înregistrat de modelul Ape Calessino 200, Piaggio lansează o nouă versiune a acestui legendar model italian. Este vorba despre noul Ape Calessino 200 HL (High Line), disponibil și în România prin Pisa Motors, importator oficial al vehiculelor comerciale Piaggio.

Noul Ape Calessino 200 HL combină aspectul unic și eficientul motor pe benzină, de 200 cmc cu stilul modernizat și dotările speciale, precum roata de rezervă exterioară, a cărei husă prezintă logoul tradițional Ape și este asortată tapițeriei scaunelor, stopurile vopsite asemenea farurilor frontale și plafonul textil, în culorile steagului Italiei și cu inserții cromate, care delimitează într-un mod elegant cabina șoferului.

Printre finisajele de care beneficiază noul Ape Calessino 200 HL se numără protecțiile pentru roți cu logoul Ape, noi mânere și un nou model de lumini pentru placa de înmatriculare. Designul noului Ape Calessino 200 HL a fost de asemenea revizuit și modernizat, având acum inserții cromate în plafon, finisaje cu model tartan pentru buzunarele plasate  în partea din spate și capacul torpedoului, margini într-o nuanță brună a scaunelor și finisaje ale planșei de bord în același model cu tapițeria scaunelor.

Ape Calessino 200 HL este disponibil și în varianta artic white.

nuovo-ape-calessino-200-hl-06_ape-calessino-200-hl

 

Ape Calessino 200 HL beneficiază de experiența de peste 60 de ani Ape, fiind un vehicul unic, ce a devenit parte integrantă a peisajului italian. Ape Calessino posedă un șarm atemporal, fiind asociat imaginii unor dive de altădată, surprinse de paparazzi deplasându-se în vacanțele pe coasta mediteraneană cu modelele Ape.

Astăzi, Ape este o legendă, fiind capabil să uimească și să impresioneze prin personalitatea sa unică. Conceput special pentru micii întreprinzători și ideal pentru transportul mărfurilor pe străduțele înguste din zonele istorice ale marilor orașe, Ape a constituit întotdeauna și o alternativă interesantă pentru deplasarea personală.

Noul Ape Calessino 200 HL este tributar istoriei acestui vehicul original, fiind o alternativă de mobilitate șic și elegantă. Această versiune reprezintă reinterpretarea perfectă a designului modelului legendar din anii ’60 și evocă valorile tipice mediteraneene.

Pisa Motors comercializează acest model în România, la prețul de 5990 de euro + TVA.

nuovo-ape-calessino-200-hl-11_calessino-200-hl-1

Articole similare