Home Știri Audi Q7 e-tron quattro, o nouă versiune plug-in

Audi Q7 e-tron quattro, o nouă versiune plug-in

de

Accelerează de la 0 la 100 km/h în 6 secunde și totuși consumă sub 2 litri de motorină pe 100 km. Audi ‪Q7 e-tron quattro are o autonomie electrică de până la 56 km.

Audi Q7 e-tron 3.0 TDI quattro

Noua versiune Q7 ‪‎e-tron quattro este al doilea model ‪‎Audi ce dispune de un puternic sistem de propulsie plug-in ‪hibrid. Alimentat de o baterie cu tehnologie litiu-ion, noul SUV acoperă distanțe de până la 56 km exclusiv cu energie electrică – într-un mod silențios, puternic și fără emisii locale. Împreună cu motorul diesel, vehiculul poate atinge o autonomie totală de 1410 km.

Audi Q7 e-tron quattro este primul vehicul plug-in hibrid cu motor diesel în șase cilindri și tracțiune integrală permanentă al gamei. Puterea sa provine de la o unitatea 3.0 TDI și un motor electric, care dezvoltă în total 275 kW (373 CP) și un cuplu de 700 Nm –  valori ce asigură o accelerație de la 0 la 100 km/h în 6 secunde și o viteză maximă de 225 km/h. 

Audi Q7 e-tron 3.0 TDI quattro

 

Conform standardului ECE pentru vehicule plug-in hibride, Audi Q7 e-tron quattro are nevoie de doar 1,7 litri de motorină pentru a parcurge 100 km – cu un nivel de emisii de CO2 situat sub 50 g/km, reprezentând o valoare-record în segment. Sistemul de management termic standard cu pompă de căldură integrată a fost special proiectată pentru Q7 e-tron quattro. Cu această tehnologie, Audi este primul constructor pe plan mondial care stabilește noi puncte de referință în domeniile confortului interior și eficienței controlului climatic.

Audi Q7 e-tron quattro beneficiază de echipamente de lux la capitolul confort și sisteme de siguranță avansate. Acesta adoptă și noul sistem de afișare Audi virtual cockpit, precum și noul sistem MMI.

Audi Q7 e-tron 3.0 TDI quattro

Articole similare