Home Știri Audi RS4 Avant Nogaro, model aniversar al diviziei RS

Audi RS4 Avant Nogaro, model aniversar al diviziei RS

de

Versiunea specială Audi RS4 Avant Nogaro celebrează 20 de ani de la debutul lui RS2, primul model al diviziei RS.

Audi RS4 Avant Nogaro

Bazată pe Audi RS4 Avant, această versiune specială este oferită doar în culoarea albastru perlat folosită de modelul RS2 la momentul debutului său și împrumută chiar denumirea acestei vopsele, Nogaro. Paralela detaliilor estetice este continuată de grila frontală și conturul geamurilor vopsite în negru lucios, în timp ce barele de amarare de pe plafon au culoarea negru mat. Caracterul sportiv al lui Audi RS4 Avant Nogaro este completat de un set de jante cu design special, de 20 de inchi, ce lasă la vedere etriere vopsite în roșu și discuri de frână ceramice.

Audi R8 e-tron, produs în serie limitată

Interiorul adoptă aceeași temă cromatică negru albastru, iar printre dotările oferite să găsesc scaunele sport cu tapițerie din piele și Alcantara, câteva elemente din fibră de carbon, precum și logouri speciale amplasate în locuri strategice.

Sub capotă avem același motor V8 de 4,2 litri al versiunii RS4 standard, ce dezvoltă 450 CP și un cuplu motor maxim de 430 Nm. De gestionarea eficientă a resurselor se ocupă o transmisie cu dublu ambreiaj S Tronic și un sistem de tracțiune integrală Quattro, iar accelerația până la 100 km/h se realizează în 4.7 secunde. Viteza maximă este limitată la 280 km/h.

Pe piața germană, Audi RS4 Avant Nogaro va costa 87.300 de euro, debutul comercial fiind programa în vara acestui an.

Articole similare

Comentarii închise.