Știri

Bentley Mulsanne are parte de fibră de carbon „mozaicată”

Ce te faci când noul Continental GT ți se pare prea banal, în ciuda performanțelor și luxului interior? Soluția o are tot Bentley, și tot la Frankfurt, unde sosește Mulsanne Design Series by Mulliner.

De această dată divizia specială Mulliner nu a lucrat spre maximizarea luxului – ci mai degrabă spre a transforma masiva limuzină Mulsanne într-un sedan mai dinamic. Aceasta doar la exterior – unde avem parte de numeroase elemente componente întunecate, de la grila radiatorului și chiar emblema “Flying B” de pe capotă la imensele jante Speed de 21 inch. Una peste alta, exteriorul este mai discret decât eram obișnuiți – poate pentru a nu depăși măiestria modificărilor de la interior.

Acolo strălucește cu adevărat Mulsanne Design Series by Mulliner, nu doar la figurat, ci și la propriu, mulțumită unei infuzii sănătoase de accesorii din fibră de carbon, tratate într-un mod cu totul special. Mai exact, specialiștii Mulliner implementează materialul în culori și cu un aspect deosebit – mozaicat – inspirat conform companiei de noile haine high-tech din lumea sportului. În același timp, fibra de carbon poate primi numeroase nuanțe – unele dintre ele de-a dreptul interesante ca denumire, precum „King Fisher”.

Aurel Niculescu

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

ABONAMENTE

PUBLICITATE

NEWSLETTERAUTODNA

PUBLICITATE