Home Știri BMW anunță prețurile pentru i3

BMW anunță prețurile pentru i3

de

Primul automobil electric de serie al producătorului bavarez BMW, i3, va putea fi comandat începând cu luna noiembrie 2013. Prețurile au fost deja anunțate.

BMW-to-use-a-motorcycle-engine-as-an-optional-range-extender-in-the-i3

Cel mai ieftin BMW i3 va costa 34.950 de euro în Germania, la nivelul unui BMW Seria 3 cu motorizări și dotări de bază, cu toate că dimensiunile sunt mai mici decât ale unei Seria 1.

Imagini-spion cu BMW i3 în teste

„BMW i3 deschide orizonturile unei noi ere a transportului individual şi pentru BMW. Asemenea oricărui BMW veritabil, BMW i3 are o atracţie emoţională puternică, e un produs de substanță şi oferă o plăcere garantată a condusului. Prin conceptul revoluţionar al maşinii şi preţul atractiv, le vom oferi clienţilor o ofertă convingătoare pentru electromobilitate“, a declarat Ian Robertson, membru în Consiliul director BMW AG, director de vânzări şi marketing BMW.

Test cu BMW M135i

Premiera oficială a mașinii va fi organizată în 29 iulie, iar evenimentul va fi avea loc simultan în trei locații de pe glob – Londra, New York și Beijing. BMW a gândit noi metode de vânzări pentru a populariza noile automobile din gama „i“. Modelul de vânzări se bazează pe mai multe canale, care vor cuprinde dealeri autorizați BMW i, un centru de prezentare și o platformă online. Unele pieţe vor introduce şi o forţă mobilă de vânzări alături de echipa de vânzări care va fi la dispoziţia clienţilor în showroomurile tradiţionale.

 

Articole similare

Comentarii închise.