Home Modele noi BMW Seria 4 Gran Coupe are avanpremiera la Bucharest Gaming Week

BMW Seria 4 Gran Coupe are avanpremiera la Bucharest Gaming Week

de George Grosu

Alături de debutul BMW Seria 4 Gran Coupé, BMW Seria 2 Gran Coupé vine într-o prezentare specială ca maşina oficială a evenimentului. Cu o colaborare bogată cu Racing League România, BMW punctează colaborarea cu sim racingul prezentând o cursă a campionatului RLR. Sim racingul este pus în valoare şi de un documentar despre un volan creat în paralel pentru pentru cel mai avansat model de curse BMW, dar şi pentru sim racing. Pilotul oficial Philipp Eng va fi prezent cu un mesaj pentru comunitatea de sim racing din România.

Bucureşti. Alături de debutul BMW Seria 4 Gran Coupé, BMW Seria 2 Gran Coupé vine într-o prezentare specială ca maşina oficială a evenimentului. Cu o colaborare bogată cu Racing League România, BMW punctează colaborarea cu sim racingul prezentând o cursă a campionatului RLR. Sim racingul este pus în valoare şi de un documentar despre un volan creat în paralel pentru pentru cel mai avansat model de curse BMW, dar şi pentru sim racing. Pilotul oficial Philipp Eng va fi prezent cu un mesaj pentru comunitatea de sim racing din România.

Noul BMW Seria 4 Gran Coupé este primul model care debutează pe piaţa din România într-o prezentare în cadrul unui eveniment de gaming. Prezentarea va fi făcută în cadrul unui live special, într-o colaborare între JaxiTV, unul dintre cei mai apreciaţi streamers de gaming din România, şi Tudor Bratu, journalist auto şi un adevărat pionier în prezentări auto pe platformele social media. Prezentarea celor doi va putea fi urmărită pe pagina Bucharest Gaming Week şi pe canalele de YouTube JaxiTV, Tudor Bratu şi BMW România.

BMW şi-a definit imaginea sportivă prin modelele din segmentul mediu. BMW Seria 4 Gran Coupé este cel mai nou model al mărcii în acest segment încărcat de tradiţie. Vine în plus cu un design elegant, de coupé cu patru uşi, cu un acoperiş înclinat în spate şi geamuri fără rame. Sportivitatea este un element definitoriu pentru model şi este asigurată printr-o arhitectură bazată pe tracţiune spate, distribuţia perfectă a maselor (50:50) şi un sistem sofisticat de suspensie şi direcţie. Noul 4 dispune de o gamă largă de propulsoare, care include versiuni mild-hybrid şi legendarul motor pe benzină, cu şase clindri dispuşi în linie. Din primăvara anului viitor, două modele modificate extins pentru propulsie electrică vor debuta pe piaţa din România.

BMW Seria 2 Gran Coupé a debutat pe pieţele globale anul trecut şi reprezintă deschiderea mărcii către noi tipuri de motorizări. Cel mai mic “Gran Coupé” al mărcii a primit la lansare titlul “Cea mai frumoasă maşină a anului” în baza unui sondaj online international. Dinamica BMW este combinată cu un spaţiu deosebit de generos pentru clasa compactă, dar şi un pachet extins de accesorii şi echipamente, aşa cum este sistemul Head-Up Display, controlul prin gesturi sau BMW Connected Drive cu navigaţie inteligentă, dar şi Apple CarPlay sau Android Auto wireless.

Pentru Bucharest Gaming Week, BMW Seria 2 Gran Coupé intră în joc. Îi va conduce pe streameri la eveniment cu un şofer special – Nikita, unul dintre personajele jocului Garena Free Fire 4th Anniversary.

Sim racingul este punctul principal al implicării BMW România la Bucharest Gaming Week. Marca este deja pentru al patrulea sezon consecutiv alături de cel mai important campionat naţional – Racing League România (RLR).

Unul dintre cele mai importante premii oferite în sezonul al treilea este volanul Fanatec BMW M4 GT3. Este vorba de un proiect unic în lumea motorsportului şi în sim racing, un volan care poate fi folosit atât pe cel mai important model de curse BMW, dar şi pe rigurile de sim racing. Volanul nu a avut încă debutul comercial. Unul dintre primele produse de acest gen va fi oferit ca premiu special pentru câştigătorii Sezonului 3 RLR. Un documentar despre acest proiect unic poate fi urmărit online şi va fi promovat în cadrul Bucharest Gaming Week. Philipp Eng, pilot oficial BMW Motorsport şi unul dintre testerii oficiali ai proiectului, va adresa un mesaj comunităţii de sim racing din România. Sim racer pasionat, el va vorbi şi despre paralele dintre lumea reală de curse şi cea digital.

“Este deja al doilea an în icare BMW este prezent la Bucharest Gaming Week. Pot spune chiar că BMW este un pionier în gamingul din România, dacă ne referim la companiile auto. Puţine branduri nonendemice au avut până acum răbdarea şi consecvenţa să construiască o relaţie pe termen lung cu publicul iubitor de jocuri video. BMW a mai fost prezent în aceşti ani la evenimente de esports cum ar fi Digital Crusade sau Esports Summit Bucharest 2021, dar şi la toate ediţiile Gaming Video Awards. Prezentarea de către BMW în premieră a unui model auto într-un eveniment de gaming este cu siguranţă o premieră în România şi, poate, chiar la nivel mondial. Suntem mândri să fim primii care pornim motorul Seria 4 Gran Coupé în cadrul Bucharest Gaming 2021”, spune Tudor Dăescu, preşedinte al Gaming Week.

“Marca BMW este construită cu multă pasiune şi emoţie. Vedem în jurul nostru multe comunităţi active de pasionaţi care iubesc marca, participă la competiţii şi evenimente. Aceeaşi pasiune se regăseşte şi în lumea gamingului şi ne bucurăm că putem să facem aceste lumi să se intersecteze. Sim racingul este un proiect care face excelent legătura în România între lumea digitală şi reală şi este o iniţativă pe care sperăm să o putem dezvolta în anii viitori. Cu surprizele pe care le-am pregătit pentru modelele BMW Seria 2 Gran Coupé şi BMW Seria 4 Gran Coupé, precum şi premiera fără precedent pe care o realizăm la Bucharest Gaming Week, explorăm noi direcţii de comunicare şi oportunităţi de a crea emoţie şi noi pasionaţi BMW”, explică Andreea Ciglenean, Brand Manager BMW Group România.

Desen cu noul BMW Seria 4 Gran Coupe
Desen cu noul BMW Seria 4 Gran Coupe
Desen cu noul BMW Seria 4 Gran Coupe
Desen cu noul BMW Seria 4 Gran Coupe
Noul BMW Seria 4 Gran Coupe
Noul BMW Seria 4 Gran Coupe
Noul BMW Seria 4 Gran Coupe
Noul BMW Seria 4 Gran Coupe

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.